L'EQUIP

Foto Anna i Marc cofundadors de Make and learn
Tant l'Anna com en Marc, fundadors de Make&Learn, al llarg de la nostra vida universitària hem viscut diferents experiències en l’àmbit de l’educació STEM/STEAM. Una d'elles va ser formar part des del seu inici i durant tres anys de l’equip de robòtica de competició internacional de la Universitat de VicEls Garrins Metàl·lics”, assolint certs èxits arreu d’Europa. Una altra va ser realitzar un summer internship al Center for Engineering Education and Outrach (CEEO) de la Tufts University, Boston, pioners i capdavanters en robòtica educativa i educació STEAM.

Havent experimentat tot això, vam decidir crear Make&Learn per tal de transferir el coneixement que havíem adquirit durant aquests últims anys i promoure l'educació STEM/STEAM i l'educació maker als joves catalans, inspirant-los i preparant-los de cara al seu futur.

Marc Genevat

Graduat en Enginyeria Mecatrònica, Màster en Robòtica i professor associat a la UVic-UCC.

Apassionat de la robòtica i el món maker Curiós i mai em canso d'aprendre. Conscient del futur que ens espera i del impacte actual de les noves tecnologies, dedico els meus esforços a preparar i formar a joves estudiants en les disciplines STEAM, inspirant-los i motivant-los, treient el millor d'ells mateixos i despertant vocacions tecnològiques.

CEO i cofundador de Make&learn

Anna Sanchis

Graduada en Enginyeria Mecatrònica i professora associada a la UVic-UCC.

Després de la meva experiència i coneixements en l'àmbit de la robòtica i simultànies competicions nacionals i internacionals (2012-2015) considero que tot el que he après a l'edat adulta ho podria haver après en les estades extraescolars. Donada aquesta situació i per aquests motius la pedagogia dintre de la robòtica m'ha generat un major interès en la ciència i enginyeria de manera que qualsevol persona sigui capaç d'introduir-se a l'apassionant món de la robòtica.

CTO i cofundadora de Make&learn

Julián Garcia

Graduat en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i cursant el Màster en Formació del Professorat.

El bàsquet, l'esport i la robòtica educativa m'han aportat una visió diferent de la vida, ajudant-me al meu creixement personal i una motivació per l'ensenyament i aprenentatge. Connectem amb el moviment maker, un espai creatiu i apassionant, amb reptes emocionants. Et sumes?

Formador STEAM

Víctor Castro

Estudiant d'Economia a la UAB.

Apassionat del futbol i de les noves tecnologies. Em considero una persona creativa i amb ganes de seguir creixent dia a dia, sent conscient de la importància que estan prenent les noves tecnologies pel nostre futur. Des de Make&Learn volem generar interès per aquestes entres joves estudiants, formant-los en àrees com la robòtica o la programació.

Formador STEAM

Lluc Noguera

Estudiant de Grau de ciències ambientals a la UB.

La meva passió és la natura. Muntanyenc devot i corredor. Avui en dia la tecnologia és molt necessària pel desenvolupament en general, i des de Make&Learn oferim una iniciació molt adequada. Trobo que és molt important conèixer i saber fer un bon ús de les noves tecnologies, encaminant-les cap a un futur sostenible.

Formador STEAM

Col·laboracions

Centres educatius

Empreses i organitzacions