Termes i condicions

Última actualització: maig 24, 2021

Llegiu detingudament aquestes Condicions d’ús (“Termes”, “Condicions d’ús”) abans d’utilitzar https://makeandlearn.cat lloc web (el “Servei”) operat per Make&learn (“us”, “we”, or “our”).

El vostre accés i ús del Servei està condicionat a l’acceptació i compliment d’aquestes Condicions. Aquestes Condicions s’apliquen a tots els visitants, usuaris i altres que accedeixin al servei o en facin ús.

En accedir o utilitzar el Servei, accepteu estar obligat per aquestes Condicions. Si no esteu d’acord amb alguna part dels termes, no podreu accedir al Servei.

Comptes

Quan creeu un compte amb nosaltres, ens haureu de proporcionar informació precisa, completa i actualitzada en tot moment. Si no ho feu, constitueix un incompliment de les Condicions, cosa que pot provocar la cancel·lació immediata del vostre compte al nostre Servei.

Sou responsable de protegir la contrasenya que utilitzeu per accedir al Servei i de qualsevol activitat o acció sota la vostra contrasenya, tant si la contrasenya és del nostre Servei com d’un servei de tercers.

Accepteu no revelar la vostra contrasenya a tercers. Ens haureu de notificar immediatament quan tingueu coneixement de qualsevol incompliment de la seguretat o ús no autoritzat del vostre compte.

Propietat intel · lectual

El Servei i el seu contingut, funcions i funcionalitats originals són i seguiran sent propietat exclusiva de Make&learn i els seus associats.

Enllaços a altres llocs web

El nostre Servei pot contenir enllaços a llocs web o serveis de tercers que no siguin propietat ni controlin Make&learn.

Make&learn no té control ni assumeix cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de llocs web o serveis de tercers. Reconeix i accepta a més que Make&learn no serà responsable ni responsable, directa o indirectament, de qualsevol dany o pèrdua causada o suposadament causada per o en relació amb l’ús o la dependència d’aquest contingut, béns o serveis disponibles. en o mitjançant qualsevol d’aquests llocs web o serveis.

Us aconsellem que llegiu els termes i condicions i les polítiques de privadesa de qualsevol lloc web o servei de tercers que visiteu.

Extinció

Podem rescindir o suspendre el vostre compte immediatament, sense previ avís ni responsabilitat, per qualsevol motiu, inclòs, sense limitació, si infringiu els Termes.

En acabar, el dret a utilitzar el Servei cessarà immediatament. Si voleu cancel·lar el vostre compte, podeu deixar de fer servir el Servei.

Totes les disposicions dels Termes que, per la seva naturalesa, haurien de sobreviure a la finalització, inclouran, sense limitacions, disposicions sobre propietat, exempcions de responsabilitat de la garantia, indemnització i limitacions de responsabilitat.

Exempció de responsabilitat

L’ús que feu del Servei està sota el vostre exclusiu risc. El servei es presta “TAL COM ÉS” i “TAN DISPONIBLE”. El Servei es proporciona sense cap tipus de garantia, ja sigui expressa o implícita, incloent, entre d’altres, garanties implícites de comercialització, adequació a un propòsit particular, no infracció o curs d’execució.

Llei que regeix

Aquestes Condicions es regiran i s’interpretaran d’acord amb les lleis espanyoles sense tenir en compte les seves disposicions de conflicte de lleis.

El nostre incompliment de qualsevol dret o disposició d’aquestes Condicions no es considerarà una renúncia a aquests drets. Si una disposició d’aquestes Condicions és considerada invàlida o inaplicable per un tribunal, la resta de disposicions d’aquestes Condicions seguiran vigents. Aquests Termes constitueixen l’acord íntegre entre nosaltres pel que fa al nostre Servei i substitueixen els acords previs que poguem tenir entre nosaltres pel que fa al Servei.

Canvis

Ens reservem el dret, a la nostra discreció, de modificar o substituir aquests Termes en qualsevol moment. Si una revisió és rellevant, intentarem proporcionar un preavís com a mínim de 30 dies abans que entrin en vigor els termes nous. El que constitueix un canvi material es determinarà a la nostra discreció.

En continuar accedint o utilitzant el nostre Servei després que aquestes revisions siguin efectives, accepteu estar obligat pels termes revisats. Si no esteu d’acord amb els nous termes, deixeu d’utilitzar el Servei.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Si teniu cap pregunta sobre aquests Termes, poseu-vos en contacte amb nosaltres.
Formulari de contacte
– Mail: info@makeandlearn.cat
– Telèfon: +34 623 18 66 06

Obrir xat
1
En què et podem ajudar?
Hola, en què et podem ajudar? :)