Primers passos amb la micro:shield

Descobreix el funcionament de la placa d'extensió per a micro:bit de make+learn.

Què aprèn l'alumnat amb aquest recurs?

Aquest recurs gratuït de make+learn ofereix a l'alumnat la possibilitat d'aprendre sobre el funcionament de la placa d'extensió micro:shield per a micro:bit de make+learn.

A partir d'una presentació interactiva i diferents reptes, l'alumnat aprèn les funcions bàsiques de la micro:shield, com el control de LEDs Neopixel, servomotors i motors DC mitjançant diferents sensors de la placa micro:bit.

Per què l'hem creat?

“A make+learn, creiem en la importància de proporcionar eines pràctiques i accessibles per fomentar l’aprenentatge STEM. Aquest recurs sobre la placa d’extensió micro:shield per a micro:bit ha estat creat per oferir una experiència d’aprenentatge interactiva i motivadora. A través d’una presentació interactiva amb un conjunt de reptes, el professorat i l’alumnat pot explorar les funcions bàsiques de la micro:shield, com el control de LEDs Neopixel i motors, utilitzant els sensors de la micro:bit. Amb aquest recurs, volem inspirar els i les joves a descobrir el món de l’electrònica i la programació de manera lúdica i educativa, tot treient més profit a la placa micro:bit.”

Adrià Arjona

Assessor didàctic de make+learn

T'interessa aquest recurs?

Omple el següent formulari i t'enviarem automàticament la versió completa.