Un nou curs amb SHERPA, nous reptes i noves experiències

|
Ets a Inici > Blog > Un nou curs amb SHERPA, nous reptes i noves experiències

Avui volem parlar-te de SHERPA, el nostre programa educatiu per a secundària: material didàctic digital, equipament tecnològic i acompanyament i formació al professorat.

SHERPA és la proposta didàctica curricular de make+learn què fa equip amb el professorat dels centres educatius per actualitzar i transformar la matèria de tecnologia de secundària. Sempre amb la mirada en les generacions que pugen i amb l'objectiu d'aconseguir un alumnat competent tecnològicament i digitalment.

El nostre programa educatiu proporciona al professorat material didàctic digital basat en el currículum de tecnologia i prové al centre educatiu de tot l’equipament necessari per a dur a terme les activitats. Però, el més important i el que el diferencia, és que posa a la disposició del centre i el professorat d'aquest, a una persona de l'equip de make+learn que l'acompanya en la planificació del curs amb SHERPA i l'orienta i el forma perquè pugui desenvolupar amb èxit les unitats didàctiques a les seves aules.

Tot i els moments d'incertesa que hem viscut per motius de la pandèmia i les dificultats que aquesta ha suposat per a tots i totes, hem seguit treballant per aportar el nostre granet de sorra a la comunitat educativa. Un esforç que ha valgut la pena. I així ens ho fan saber els docents:

Avui podem dir que el curs passat SHERPA es va poder implementar amb èxit a les aules, fos de forma presencial o online, i que aquest any són moltes més les que es sumen a l’aventura. I es que aquest curs 2021-22 hem incrementat la nostra presència a centres educatius i farem equip amb uns 170 docents de 70 centres educatius de Catalunya i Balears.

Tot l’equip de make+learn està molt content i il·lusionat de créixer i donar l'oportunitat a més de 12.000 alumnes de gaudir i aprendre amb continguts, recursos, projectes i activitats actuals i engrescadores.

Si encara no coneixes el programa educatiu SHERPA consulta el nostre web.

Equip make+learn

Entrada similar