Subvenció “Código Escuela 4.0”: Impulsant l’educació tecnològica a les escoles concertades

|
Ets a Inici > Blog > Subvenció “Código Escuela 4.0”: Impulsant l’educació tecnològica a les escoles concertades

La subvenció “Código Escuela 4.0” representa una oportunitat única per a les escoles concertades (en un futur proper també les públiques) dotant-les amb equipament tecnològic d’última generació orientat a la robòtica, la programació i el món maker. Aquesta iniciativa no només permet la modernització dels recursos educatius, sinó que també fomenta el desenvolupament de competències digitals essencials en l’alumnat. A la pàgina web del Departament d’Educació tenim a disposició un webinar amb més informació sobre la subvenció “Código Escuela 4.0”.

Però, com podem transformar l’educació amb aquesta subvenció i assegurar que aquests recursos s’utilitzen de manera efectiva a l’aula?

Continua llegint per descobrir com make+learn pot ajudar-te a aprofitar al màxim aquesta oportunitat amb diferents recursos i Situacions d’Aprenentatge associades.

L’oferta completa de make+learn per a les escoles

Des de make+learn, hem preparat una selecció de recursos assequibles i adaptats a les necessitats de les escoles, sempre amb l’objectiu d’integrar la tecnologia de manera efectiva i significativa a l’aula. Entre els productes destacats s’inclouen robots educatius, plaques programables, kits de tinkering i de projectes de robòtica i equipament maker (impressores 3D i talladores làser).

  • Equipaments de robòtica, plaques programables i kits de sensors

    Els robots i plaques programables que recomanem estan dissenyats per fomentar la creativitat i el pensament crític de l’alumnat. Aquests recursos permeten una gran varietat d’activitats, des de la programació de robots fins al desenvolupament de projectes més complexes.

Descarrega el catàleg aquí.

  • Equipament maker

Des de make+learn també oferim equipament maker amb tots els materials necessaris per a portar la fabricació digital al centre. Aquests recursos inclouen principalment impressores 3D i talladores làser per ajudar l’alumnat a convertir les seves idees en realitat.

Descarrega el catàleg aquí.

  • Equipament tinkering

El tinkering ens sembla una manera excel·lent d’aprendre a través de l’exploració i l’experimentació. Per això, els kits de tinkering que oferim, inclouen una varietat de components electrònics o mecànics que permeten a l’alumnat crear i innovar de forma pràctica i divertida.

Descarrega el catàleg aquí.

Programa Educatiu SHERPA: La clau per a una integració tecnològica efectiva

La clau de l’èxit de make+learn és l’aposta per les Situacions d’Aprenentatge, un enfocament que es materialitza amb el Programa educatiu SHERPA. El nostre programa ofereix una solució completa i alineada al currículum per integrar la tecnologia i desenvolupar les competències digitals a l’aula. Proporciona tant l’equipament físic com el material didàctic digital necessari, assegurant una implementació efectiva dels recursos de robòtica i altres tecnologies.

Quan un centre educatiu adquireix les Situacions d’Aprenentatge de SHERPA, obté no només equipament tecnològic d’última generació sinó també el material didàctic corresponent, disponible a l’Aula Virtual de make+learn. En aquesta plataforma, el professorat pot accedir a programacions detallades, cronogrames, guies docents, presentacions, documents de treball, instruments d’avaluació i molt més.

A més, un dels pilars del Programa educatiu SHERPA és el suport continuat d’un/a Sherpa, un expert de l’equip de make+learn que acompanya el professorat durant tot el procés. Aquest suport ajuda a assegurar que els materials es fan servir de manera efectiva i a resoldre qualsevol dubte o qüestió que li pugui sorgir al docent.

Amb tot, podem assegurar que amb SHERPA les escoles no només modernitzen els seus recursos tecnològics, sinó que també integren aquests materials de manera plena en el currículum escolar, millorant les competències de l’alumnat.

Maximitza la subvenció “Código Escuela 4.0” amb assessorament personalitzat

A make+learn, sabem que cada centre educatiu és únic i té necessitats diferents. Per això donem una importància especial a l’assessorament personalitzat que oferim a les escoles perquè treguin el màxim profit de la subvenció “Código Escuela 4.0”. El nostre equip d’experts treballa estretament amb cada centre per seleccionar els recursos més adequats, assegurant que cada adquisició contribueixi a una línia de centre coherent, amb sentit, progressió i continuïtat. D’aquesta manera, ens assegurem que els recursos adquirits tinguin un impacte real a les aules, ajudant a desenvolupar de manera efectiva les competències digitals, tecnològiques, i altres habilitats essencials per al futur de l’alumnat.

Les raons per triar make+learn

make+learn és molt més que un proveïdor de recursos educatius. Som un equip multidisciplinari amb enginyers/es, pedagogues, assessors didàctics, experts en tecnologia educativa i personal de logística, tots compromesos a millorar l’educació tecnològica. El nostre programa educatiu SHERPA està dissenyat per inspirar i motivar tant docents com estudiants, adaptant-se a les necessitats específiques de cada centre educatiu.

Ens mantenim sempre a l’avantguarda de les innovacions en educació i tecnologia, assegurant que els nostres materials i mètodes integrin les últimes novetats. Aquesta dedicació contínua ens permet oferir solucions efectives i enriquidores any rere any.

Amb la subvenció “Código Escuela 4.0”, les escoles concertades tenen una oportunitat única per transformar l’educació i preparar l’alumnat per al futur. Els recursos de make+learn permeten als centres dotar-se d’equipament tecnològic avançat i assegurar que aquests materials s’utilitzen de manera efectiva, gràcies a les nostres Situacions d’Aprenentatge i al suport continuat als docents. A més, responen a problemes comuns dels centres educatius com la manca de temps per generar contingut motivador, la complexitat del nou currículum en tecnologia, programació i robòtica i la rotació o formació dels docents en aquest àmbit.

No deixis passar aquesta oportunitat de portar la teva escola al següent nivell! Contacta’ns avui mateix per descobrir com make+learn pot ajudar-te a maximitzar els beneficis de la subvenció “Código Escuela 4.0” i transformar l’educació a la teva aula. Pots fer-ho a través del nostre web www.makeandlearn.cat, per correu electrònic a info@makeandlearn.cat, o per telèfon al 623 186 606.

Equip make+learn

Entrada similar