La nostra nova pàgina web, més completa i més intuïtiva

Ets a Inici > Blog > La nostra nova pàgina web, més completa i més intuïtiva

Així com creix l’equip de make+learn, cada vegada són més centres els que confien en el nostre projecte. Tenim la sort d’arribar cada any a més escoles, docents i alumnat.

+ 0
Alumnes Curs 21-22

Per això, i amb l’objectiu d’oferir-vos sempre el millor, hem renovat la nostra pàgina web. Voleu saber què veureu ara exactament en aquesta? Us ho expliquem!

El nostre objectiu és que any rere any trobeu a make+learn una proposta que s’adeqüi a la realitat del vostre centre. Per això, enguany un dels nostres reptes, ha estat presentar en el nostre web tot el catàleg dels mòduls didàctics que us podem oferir.

Nova organització del programa educatiu SHERPA

Ara en la nostra pàgina web trobaràs els nostres mòduls més detallats i millor organitzats. Dins de la pestanya SHERPA veuràs: SHERPA Tecnologia, SHERPA Experiències Digitals i SHERPA Projectes STEAM. T’expliquem les diferències!
Nova organització del programa educatiu SHERPA: SHERPA Tecnologia, SHERPA Experiències Digitals i SHERPA Projectes STEAM
  • SHERPA Tecnologia: mòduls per a secundària basats en el currículum de Tecnologia. Una solució completa per a transformar la matèria de tecnologia del centre.
  • SHERPA Experiències Digitals: mòduls independents per a primària i secundària que engloben un conjunt d’activitats amb un fil conductor. Experiències educatives ideals per a descobrir noves eines digitals i fomentar competències de l’alumnat com la creativitat, el treball en equip, la resolució de problemes i, sobretot, la competència digital.
  • SHERPA Projectes STEAM: projectes tant per a primària com per a secundària que combinen les disciplines STEAM i fomenten el procés de treball per fases amb l’objectiu de desenvolupar un prototip. La tecnologia és una part molt important del projecte, però també ho són les competències d’altres disciplines, especialment de ciències, matemàtiques i art.
SHERPA és modular i s’adapta a la realitat de cada centre. En qualsevol de les línies anteriors, a més de material didàctic digital i multiplataforma, proveïm al centre educatiu de l’equipament tecnològic i el material fungible i reutilitzable per a dur a terme les activitats a l’aula. Però sobretot, i el que ens diferencia, és que brindem als centres el suport d’una persona de l’equip de Make&Learn, el Sherpa, que l’acompanya i el forma per tal d’empoderar-lo durant tota l’aventura.

Material didàctic digital

Equipament tecnològic

Acompanyament al professorat

Un entorn web intuïtiu i personalitzable

Amb aquesta actualització, tindràs l’oportunitat de conèixer cadascun dels nostres mòduls independents en major profunditat. A més, podràs seleccionar fàcilment els mòduls que t’interessen per etapa, durada o altres filtres.

A més de veure la línia de mòduls SHERPA, des de la nostra web també podràs accedir al nostre Blog STEAM o sol·licitar diferents recursos gratuïts. Una gran opció per a implementar a l’aula, conèixer-nos i descobrir la nostra manera de fer.

Hem apostat per mostrar tots els nostres mòduls, amb una experiència d’usuari més personalitzable i intuïtiva, amb l’objectiu que cada centre o docent pugui configurar el seu propi itinerari. Per descomptat, i com sempre, pots comptar amb l’ajuda de l’Equip de m+l.

No esperis més! Consulta la nostra pàgina web i posa’t en contacte amb nosaltres o sol·licita una demostració. T’ajudem a preparar un itinerari que s’adapti al currículum i a les necessitats del teu centre.

Equipmake+learn

Entrada similar