Vols despertar vocacions STEAM a l’aula?

|
Ets a Inici > Blog > Vols despertar vocacions STEAM a l’aula?

Vivim en una societat tecnològica i digital i és fonamental que les noves generacions siguin competents en aquests àmbits.

Fa 7 anys, quan a Make&Learn estàvem immersos en el boom de les extraescolars de robòtica, vam detectar una mancança a les aules. Les classes de tecnologia de la majoria de centres educatius no estaven preparant a les noves generacions per a la societat del futur.

Per això, l’any 2018 ens vam marcar un propòsit: desenvolupar un programa educatiu que facilités als estudiants l’accés a una educació actual i de qualitat en les disciplines STEAM. Incloent continguts tan interessants com la programació, la robòtica o la impressió 3D.

D’aquí sorgeix SHERPA, la proposta curricular i modular de Make&Learn que facilita als centres educatius i al professorat la transformació de les seves classes de tecnologia.

A partir del nostre equip d’assessors didàctics, reconeixem la realitat de cada centre i elaborem una proposta adaptada a les seves necessitats. Amb aquesta, oferim material didàctic digital basat en metodologies actives, equipament tecnològic (kits i fungibles de construcció) per a fomentar un aprenentatge manipulatiu i acompanyament al professorat per a garantir l’èxit de l’experiència.

SHERPA s’està implementant a les aules des de 2019 i ja treballem estretament amb més de 80 centres, 240 docents i 14.000 alumnes repartits entre Catalunya i Balears. El nostre objectiu per a l’any vinent és consolidar aquest creixement i entrar a treballar amb centres d’altres comunitats autònomes amb diferent currículum i idioma.

Com veieu, SHERPA és un projecte de gran impacte social i transformador, que està ajudant i empoderant al professorat a donar resposta a una necessitat educativa.

Vols saber més? Contacta’ns i el nostre equip d’assessors didàctics prepararà una proposta a mida per al teu centre educatiu.

Equip M&L

Entrada similar