SHERPA: Un programa educatiu modular per aprofitar al màxim la dotació de robòtica

|
Ets a Inici > Blog > SHERPA: Un programa educatiu modular per aprofitar al màxim la dotació de robòtica

Si ets un dels molts docents que han rebut recentment el catàleg informatiu del Departament d’Educació sobre l’equipament de robòtica educativa finançat amb fons Next Generation, probablement et preguntis com aprofitar al màxim tot aquest material. A make+learn, et podem ajudar a respondre aquestes preguntes i més.

El nostre propòsit sempre ha estat fomentar les disciplines STEAM a les aules i acompanyar al professorat en aquesta aventura. Inicialment, com a referents en educació i tecnologia, vam oferir un servei d’assessorament per a la selecció del millor material de robòtica educativa per als centres educatius i ara, volem ajudar-te a treure el màxim rendiment del teu equipament.

 

Vols saber com? T’ho expliquem!

SHERPA, un programa educatiu per aprofitar al màxim la dotació tecnològica

La tecnologia està canviant la forma en què l’alumnat aprèn, i els educadors han de mantenir-se al dia amb els últims avenços tecnològics per garantir que els seus alumnes rebin l’educació més completa possible. En aquest sentit, el Departament d’Educació està fent un pas endavant en la digitalització de les aules a través de la nova dotació de material de robòtica educativa finançada amb fons Next Generation.

 

Tanmateix, sabem que no és fàcil per al professorat trobar temps per a generar contingut motivador i que alhora estigui pensat i dissenyat per a respondre a una nova llei d’educació. Per això, t’ho volem posar molt fàcil!

SHERPA és el programa educatiu vinculat amb la tecnologia, la  programació i la robòtica, que ofereix als centres una solució. 

Aquesta proposta que make+learn va començar a implementar a les aules l’any 2019, ja és coneguda per més de 18.000 alumnes, 350 docents i 110 centres educatius de Catalunya. 

Encara que el programa educatiu SHERPA va molt més enllà de la robòtica i la programació, avui volem posar focus en aquesta temàtica. Et presentem alguns mòduls per a primària i secundària amb els que podràs treballar el pensament computacional, la robòtica i la programació a l’aula:

Per a primària

Som robots (Bee-Bot/Blue-Bot)

Per a ESO

Acompanyament i suport d’experts en la implementació del material

Sabem que els centres educatius i el professorat necessita activitats i projectes adequats al seu material de robòtica per aprofitar al màxim la dotació tecnològica. Per això, volem fer-te saber que ara que disposes de tot aquest hardware podràs adquirir els mòduls SHERPA a un cost menor i rendibilitzar tot el material de robòtica.

A més, SHERPA no només proporciona equipament tecnològic i material didàctic digital amb activitats manipulatives i projectes reals que fomenten un aprenentatge significatiu,  actiu i cooperatiu.  Acompanya també i fa equip amb el professorat en la planificació del curs i les matèries troncals o optatives per garantir la qualitat i continuïtat en el contingut, així com uns estàndards i resultats d’aprenentatge.

No perdis l’oportunitat de treure el màxim profit de la dotació de material de robòtica. Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació sobre el programa educatiu SHERPA. L’equip d’assessors/es de m+l et prepararà una proposta a mida pel teu centre educatiu!

Equip make+learn

Entrada similar